O nama

Dobro došli! AuraA centar, škola engleskog jezika Vam nudi razne mogućnosti za učenje engleskog jezika, kao i razne vrste prevodilačkih usluga. Izaberite program koji Vam najviše odgovara i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije! Naš cilj je da učenje engleskog jezika ne predstavlja napor, već uživanje.
Čekamo Vas da učimo i napredujemo zajedno!

Utisci učenika

Nastava je veoma zanimljiva i učenje je maksimalno olakšano uz sve dodatne vježbe koje dobijamo od profesorice!

Jelena, 18 godina

Nakon završene srednje turističke škole, upisao sam fakultet za turizam. Bilo mi je potrebno nešto što će unaprediti moje znanje pa sam izabrao kurs za zaposlene u turizmu. Kurs omogućava unapređenje vokabulara i gramatike, a posebno mi se sviđa što je usko vezano samo za ono što je najpotrebnije

Marko, 25

Vremenom čovjek shvati da je znanje englekog jezika neophodno i da treba da radimo na sebi u smislu učenja novih jezika i usavršavanja. Kursevi po programu AuraA centra su za svaku preporuku!

David, 35

Nije lako odlučiti se za učenje engleskog jezika od nule, ali se svakako isplati. Kursevi su prilagođeni svima, predavači se maksimalno potrude da svima sve bude jasno i da se znanje usvoji na najjednostavniji način.

Milena, 42